V__01CA (2)

”Synnytysvalmennus antoi kattavan kuvan synnytyksen kulusta ja samalla muuttui myös oma näkemys synnytyksestä: kipuun ja kivun pelkoon keskittymisen sijaan ajattelen nyt, että kyseessä on luonnollinen prosessi, jonka etenemistä voin itse auttaa monin tavoin. Kävimme Kätilötalolla myös Ensi viikot vauvan kanssa –valmennuksessa, mikä puolestaan lisäsi itsevarmuutta synnytyksen jälkeiseen aikaan mm. siitä, että imetys lähtee kyllä sujumaan. Kätilötalon kouluttajat osaavat todella asiansa ja valmennuksen lämmin tunnelma toi lisäksi hyvää mieltä ja energiaa vielä odotuksen loppusuorallekin. Suosittelen Kätilötalon valmennuksia lämpimästi!” – Sari Ilvonen

”Valmennuksessa käytiin läpi myös miehen roolia sekä mitä miehen tulisi osata ja tietää. Kouluttajat olivat asiantuntevia ja opetus oli tehokasta. Kysymyksille oli varattu riittävästi aikaa ja opimme myös muiden osallistujien kysymyksistä. Oli paljon asioita, joista olin tietämätön ennen valmennusta – nyt osaan tukea vaimoani paljon paremmin” – Jani Kekäläinen