Synnytysmatka, jossa kätilö kulkee rinnallasi, alkaa valmennuksesta.

anuaitivauva

♥ tietoa ja ymmärrystä
♥ keinoja ja varmuutta
♥ voimaa ja rauhaa
♥ luottamusta

Valmentajat Anu, Hanna-Mari ja Johanna, ovat pitkän linjan kätilöitä, joilla on laaja osaaminen raskaudesta, synnytyksestä ja vauva-ajasta.

Synnytyksen sudenkuoppia ovat:

”Älä valmistaudu, kyllä ne sitten sairaalassa kertoo mitä tehdä.” ”Älä pohdi synnytystoiveitasi tai saatat pettyä, kun ne eivät toteudukaan.”

Synnytys on kehollinen ja henkinen suoritus, joka vastaa maratonin juoksua. Maratoonarikin valmistautuu juoksumatkalle, miksei synnyttäjä. Synnytyksessä fyysinen suoritus voi olla yhtä rankka tai jopa rankempi. Molemmissa tarvitaan hyviä keinoja ja henkistä kanttia. Maratonissa vain yksi on voittajana maalissa – Synnytyksessä kaikki.

Matka perheenä on muutoksessa, kun uusi perheenjäsen on tulossa, olipa se ensimmäinen tai kolmas. Synnytys on iso virstanpylväs matkalla uudeksi äidiksi, isäksi, kumppaniksi ja perheeksi. Moni asia vaikuttaa kokemukseesi raskaudesta ja synnytyksestä. Kätilösi on kuin tulkki, joka auttaa sinua ymmärtämään synnytyksen fysiologiaa ja synnytyskulttuuria.

KÄTILÖ ON SYNNYTYKSEN ASIANTUNTIJA

Kun ymmärrät synnyttämisen erityislaatuisuuden ja opit keinoja helpottaa itsesi ja vauvan matkaa, saat voimaa ja luottamusta synnyttämiseen. Kenties saat rauhaa loppuraskauteen, kun odottaminen alkaa olla pitkää.

Valmennus antaa sinulle tietoa ja keinoja

 • Jotta voit tehdä synnytykseesi liittyviä päätöksiä tutkimukseen ja näyttöön perustuvan tiedon pohjalta.
 • Jotka lisäävät synnytysvarmuuttasi ja omaa voimaa synnyttää.
 • Joiden avulla saat luottamusta ja rauhaa etsiä ja löytää oma tapasi synnyttää ja olla vauvan vanhempi.

Hyvä valmentautuminen lisää mahdollisuutta saada hyvä synnytyskokemus, josta parhaimmillaan ammennat voimia vielä vanhuudessa. Synnytyskokemus elää kehossasi lopun elämää ja se voi olla voimia tuova tai vievä.

”Synnytyskokemuksella on vaikutusta siihen, miten nainen sopeutuu äitiyteen, hänen hallinnantunteeseensa sekä fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin, suhteeseen vauvaan ja vauvan hyvinvointiin, perheen muodostamiseen ja suhtautumiseen tuleviin raskauksiin. Hyvän synnytyskokemuksen tuomat edut ovat positiivisia ja pitkäkestoisia (Lawrence Beech – Phipps 2004.”

Kätilötalon synnytysvalmennus on tarkoitettu perustietotaitopaketiksi loppuraskauteen, synnytykseen ja lapsivuodeajan ensipäiviin olipa synnytystapa mikä tahansa. Valmennukseen voit tulla yksin, miehen, kumppanin ja doulien kanssa. Voit tulla ryhmään pohtimaan yhdessä tai yksityisvalmennukseen, joka räätälöidään juuri teidän perheenne tarpeisiin. Voit odottaa ensimmäistä tai seitsemättä lastasi. Ellei tila tai aika riitä ryhmässä, aina voit varata ajan kätilölle.

Jos sinulla on jotain kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti